Ρομποτική Αρθροπλαστική ΜΑΚΟ

Η είσοδος της Ρομποτική στην Αρθροπλαστική Ισχίου και Γόνατος είναι η τελευταία τεχνολογική επανάσταση. Έχει πεδίο εφαρμογής την Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου και τη Μερική και Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος.

Αρθροπλαστική Ημερήσιας Νοσηλείας

Η Aρθροπλαστική Ημερήσιας Νοσηλείας είναι η αρθροπλαστική που διενεργείται με τη χρήση Πρωτοκόλλων Γρήγορης Αποκατάστασης FastTrack ή Enhanced Recovery After Surgery (ERAS).

Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου SuperpathⓇ

Η μέθοδος Superpath είναι η τελευταία εξέλιξη στις ελάχιστης επεμβατικότητας τεχνικές για Ολική Αρθροπλαστική του Ισχίου. Τα τελευταία χρόνια, η ολική αρθροπλαστική έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή!

Αρθροπλαστική Fast Track & ERAS

Τα Fast track & Enhanced Recovery After Surgery (ERAS) Protocols είναι πρωτόκολλα γρήγορης αποκατάστασης των ασθενών μετά από πραγματοποίηση Ολικής Αρθροπλαστικής Ισχίους και Γόνατος.

Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος

Η ολική αρθροπλαστική γόνατος έγινε δημοφιλής την περίοδο 1970 και 1980 σαν μέθοδος θεραπείας του τελικού σταδίου εκφυλισμού της άρθρωσης του γόνατος. Έκτοτε έχει γίνει μεγάλη πρόοδος.

Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου

Η αρθροπλαστική ισχίου αντικαθιστά τη φθαρμένη άρθρωση του ισχίου με προσθετική τεχνητή άρθρωση. Σήμερα πραγματοποιούνται πάνω από 55.000 ολικές αρθροπλαστικές ετησίως στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αρθροσκόπηση Γόνατος – Αρθροσκόπηση Μηνίσκου

Το γόνατο, είναι από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες αρθρώσεις του σώματος μας και αποτελείται από τέσσερα οστά: το μηριαίο, την κνήμη, την περόνη και την επιγονατίδα.

Αναθεώρηση Ολικής Αρθροπλαστικής Γόνατος

Η ολική αρθροπλαστική γόνατος έγινε δημοφιλής την περίοδο 1970 και 1980 σαν μέθοδος θεραπείας του τελικού σταδίου εκφυλισμού της άρθρωσης του γόνατος.

Αναθεώρηση Ολικής Αρθροπλαστικής Ισχίου

Η αρθροπλαστική ισχίου αντικαθιστά τη φθαρμένη άρθρωση με προσθετική τεχνητή άρθρωση. Ετησίως πραγματοποιούνται χιλιάδες τέτοιες επεμβάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ορθοβιολογικές Θεραπείες

Το PRP (Πλάσμα Πλούσιο Σε Αιμοπετάλια) αναπτύχθηκε περίπου πριν 20 χρόνια με στόχο την επούλωση των πληγών και την μείωση της απώλειας αίματος. Η χρήση PRP στην ορθοπαιδική έχει μακρά ιστορία.

Υαλουρονικό Οξύ

Μια εναλλακτική επιλογή που ανήκει στις συντηρητικές θεραπείες αντιμετώπισης της οστεοαρθρίτιδας αποτελεί το υαλουρονικό οξύ και συγκεκριμέν η έγχυσή του στην πάσχουσα άρθρωση.